Здравейте!От 1 седмица имам красавица 156 2.4 jtd и въпроса ми е следния - Предлагат ми вместо да си купя нов носач преден горен (ляв) да ми го поправят(все едно да го рециклират) Хем по евтино било хем по надеждно.Вие какво ще кажете струва ли си ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дилема - Носач
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от danielss Покажи съобщениеЗдравейте!От 1 седмица имам красавица 156 2.4 jtd и въпроса ми е следния - Предлагат ми вместо да си купя нов носач преден горен (ляв) да ми го поправят(все едно да го рециклират) Хем по евтино било хем по надеждно.Вие какво ще кажете струва ли си ?Last edited by dansguardian; d.m.y г., 15:43.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеЗависи с колко пари разползгаш. Ако можеш да заделиш 180 лева - купи нов.
интересуват плюсовете и минусите защото ще ми го оправят като за познат 25-30 лв ... но ако ще стане същия след 2 месеца по-добре нов ...
Comment
-
Първоначално публикувано от danielss Покажи съобщениеинтересуват плюсовете и минусите защото ще ми го оправят като за познат 25-30 лв ... но ако ще стане същия след 2 месеца по-добре нов ...sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеНово истинско TRW за 120-30лв,и си готов.
Comment
-
Ако е оригинален носача (ТРВ), може да се замислиш да рециклираш шарнира...
Ако е сменян с "някаква" марка от многото с достъпни цени на пазара по-добре друг.
Стените на леглото шарнира и материала на повечето носачи са доста зле.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеНово истинско TRW за 120-30лв,и си готов.
Comment
-
Защо цената на ТРВ тука е 140лв.
http://www.alfisti.bg/?step=module_a...cat=107&lang=2
А тука е 81лв?
http://www.mister-auto.bg/bg/nosach-...?KTypeNr=15529
Има ли фалшиви или много зависи от къде ще го вземеш ? Препоръчайте ми от къде, да знам че поне взимам качествено.
Ще ги сменям и двата, понеже днес като свалях да смажа тампоните на горните носачи. Единия се счупи с лекота.
Comment
-
Само не мога да разбера защо, преди някой да си купи автомобил не направи едно най-елементарно проучване за цените на резервните части?
Рециклажа е кофти - скърца и вози по-твърдо.
Ако искате автомобилът Ви да вози като гоУф - рециклирайте!Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеСамо не мога да разбера защо, преди някой да си купи автомобил не направи едно най-елементарно проучване за цените на резервните части?
Рециклажа е кофти - скърца и вози по-твърдо.
Ако искате автомобилът Ви да вози като гоУф - рециклирайте!Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment